radiomati's videos
All | Past Broadcasts
 • 1:11:50

  ago

  bisede interesante me nje prift dhe me kryetaren e bashkise

  20 Views

  bisede interesante me nje prift dhe me kryetaren e bashkise

 • 1:22:12

  ago

  Broadcasting LIVE on Justin.tv

  4 Views


 • 8:15

  ago

  Broadcasting LIVE on Justin.tv

  1 View


 • 1:22:22

  ago

  Broadcasting LIVE on Justin.tv

  0 Views


About
Radio Mati eshte radio lokale e rrethit Mat ne Shqiperi e cila transmeton disa emisione dhe drejtperdrejt me ze dhe figure ne internet
7,876 Total views | 4 Videos Member since December 12, 2011